rightcontenttop


rightcontentbottom

Håndbold Spiller Foreningen på Twitter
Følg os HER
::NYHEDSBREV::
Tilmeld / afmeld dig vores nyhedsbrev. Din email:
 
maincontenttop
EuroEyes


Det skal være slut med at have problemer med kontaktlinserne, når kampene skal afgøres.

Samarbejdet mellem Håndbold Spiller Foreningen og EuroEyes kan hjælpe dig med at komme til at se skarpt uden briller eller kontaktlinser. Det kan både øge din livskvalitet og forbedre din sportslige præstation.
 
EuroEyes er Nordeuropas største sammenslutning af øjenklinikker med speciale i korrektion af synsfejl ved hjælp af såkaldt refraktiv kirurgi. Refraktiv kirurgi er kort fortalt en korrektion af synsfejl ved at forandre øjets lysbrydning, så synsbilledet på nethinden bliver skarpt, og patienten undgår at skulle bruge kontaktlinser eller briller fremover.
 
 
Fordele til Håndbold Spiller Foreningens medlemmer:

  • EuroEyes tilbyder alle medlemmer gratis forundersøgelse til en værdi af kr. 300
  • Der gives yderligere 10% rabat på EuroEyes behandlinger I aftalen indgår opmåling af synet, selve behandlingen, samt de kontroller der er behov for i op til 6 måneder.
  • Medlemmerne får ligeledes tilbudt gratis finjustering såfremt der skulle være behov for yderligere korrektion af synet inden for det første 1 år efter behandling.
  • Ved linsebehandling ringes patienten op samme aften af EuroEyes øjenlæge.
  • Der udleveres gratis startpakke med øjendråber som skal anvendes jvf. vejledning efter indgrebet. 
  • EuroEyes kan kontaktes døgnet rundt det første døgn efter behandling.

Om EuroEyes
EuroEyes har klinikker i København - nærmere betegnet på Aleris-Hamlet Privathospital i Søborg, i Århus på Banegårdspladsen, samt på Aleris-Hamlets privathospitaler i Aalborg, Herning og Esbjerg. Desuden har EuroEyes i Tyskland klinikker i alle større byer og har siden 1994 gennemført over 300.000 synskorrigerende operationer
 
Alle EuroEyes klinikker er udrustet med det nyeste teknologiske udstyr for at sikre, at patienterne får den bedste behandling til korrektion af nærsynethed og langsynethed såvel som bygningsfejl.
 
Se www.euroeyes.dk for yderligere information om behandlingstilbuddene hos EuroEyes. Du kan også sende ”eyes” til 1280, hvorefter EuroEyes vil kontakte dig.
 
For mere information om samarbejdet med EuroEyes kontakt Kresten Blæsild på 22 32 15 55 eller kresten.blaesild@haandboldspiller.dk


maincontentbottom

Håndbold Spiller Foreningen · c/o Spillerforeningen · Frederiksholms Kanal 4, 2. · 1220 København K · Tlf. 33 12 11 28 · Fax 33 12 56 21 · kontakt@haandboldspiller.dk
bottom gif